Posts Tagged ‘quiz’

Haunted Mansion Mega-Quiz!

Saturday, March 15th, 2014

Today, as an added entertainment for our advanced readers, we bring you the official DisneyLies Haunted Mansion Mega-Quiz! This is a test of Disneyland Haunted Mansion trivia and knowledge so in-depth, so challenging that we recommend that those of you who are mere casual or occasional Mansion visitors not even attempt it, for fear of losing your very sanity!

Now, on to the quiz.

The instructions are simple: Just choose the lettered answer that best completes the phrase. Good luck!

Haunted Mansion Mega-Quiz

1. Welcome,

A. foolish mortals,
B. ferrous metals,
C. fishy mantles,
D. ninja turtles,

2. to the Haunted Mansion! I am your host, your

A. host ghost.
B. ghost host.
C. most grossed.
D. roast toast.

3. Kindly step all the way in please

A. and make room for everyone.
B. and get set for spooky fun.
C. Say bye to Mr. Sun.
D. Pardon this frightful pun.

4. There’s no

A. milking a cow.
B. starting a row.
C. wondering how
D. turning back now.

5. Our tour begins here in this gallery where you see paintings of some of our guests as they appeared in their

A. corruptible, mortal state.
B. enjoyable, western state.
C. undrivable interstate.
D. prom clothes without a date

6. Your cadaverous pallor betrays an aura of

A. exploding,
B. foreboding,
C. fur coating,
D. misquoting,

7. almost as though you sense a

A. disquieting metamorphosis.
B. disturbing megamouth porpoise.
C. creeping mental psychosis.
D. zombie Disneyland princess.

8. Is this haunted room

A. coyishly fetching?
B. subtly retching?
C. always kvetching?
D. actually stretching?

9. Or is it your

A. imagination?
B. hallucination?
C. prolonged vacation?
D. regurgitation?

10. And consider this

A. decaying old crustacean:
B. delaying conversation:
C. dismaying observation:
D. dance interpretation:

11. This chamber has no windows and

A. no doors
B. odors
C. two floors
D. clogged pores

12. Which offers you this chilling challenge:

A. to leave behind doubt!
B. to find a way out!
C. to leverage your clout!
D. to love a gay trout!

13. Of course, there’s always

A. my way.
B. Coldplay
C. Earth Day.
D. Amway.

Correct answers: 1. D, 2. D, 3. D, 4. A, 5. B, 6. A, 7. D, 8. C, 9. C, 10. D, 11. D, 12. D, 13. B

2012 DisneyLies Photo Trivia Quiz

Sunday, April 1st, 2012

Welcome to the official 2012 DisneyLies Photo Trivia Quiz!

Many of our readers think that they are the cream of Disney fandom — experts in mouse ears, if you will. Well, this quiz will separate the Ludwigs from the Donalds and the Dopey’s from the Docs!

Below are 18 photos of a detail from some Disney-related place. Each was taken in a Disney theme park or resort in the United States, but other than that, we aren’t giving you a single clue. We won’t even tell you when they were taken!

Think you can place them all? Share your answers in the comments and compare scores with your friends!

  • If you don’t get any right, you’re a Disney-mal failure!
  • Score 1-10 and you’re Cinderella before the ball!
  • Score 11-15 and you’re in the Emperor’s groove!
  • Score 16-18 and you’re a rockin’ Rocketeer!
  • Score 19+ and you need to take remedial math!

Good luck!

Animal Kingdom birdBlizzard BeachColumbiaEpcot France pavilionHotel gazeboIndiana JonesEpcot Italy pavilionDisneyland Jungle CruiseLiving SeasMagic Kingdom Jungle CruiseMagic Kingdom Main StreetMagic Kingdom PiratesGrand Floridian monorailDisneyland castle swanDisneyland PiratesDisneyland Skull RockStorybook Land Canal BoatsTom Sawyer Island