Haunted Mansion Mega-Quiz!

Today, as an added entertainment for our advanced readers, we bring you the official DisneyLies Haunted Mansion Mega-Quiz! This is a test of Disneyland Haunted Mansion trivia and knowledge so in-depth, so challenging that we recommend that those of you who are mere casual or occasional Mansion visitors not even attempt it, for fear of losing your very sanity!

Now, on to the quiz.

The instructions are simple: Just choose the lettered answer that best completes the phrase. Good luck!

Haunted Mansion Mega-Quiz

1. Welcome,

A. foolish mortals,
B. ferrous metals,
C. fishy mantles,
D. ninja turtles,

2. to the Haunted Mansion! I am your host, your

A. host ghost.
B. ghost host.
C. most grossed.
D. roast toast.

3. Kindly step all the way in please

A. and make room for everyone.
B. and get set for spooky fun.
C. Say bye to Mr. Sun.
D. Pardon this frightful pun.

4. There’s no

A. milking a cow.
B. starting a row.
C. wondering how
D. turning back now.

5. Our tour begins here in this gallery where you see paintings of some of our guests as they appeared in their

A. corruptible, mortal state.
B. enjoyable, western state.
C. undrivable interstate.
D. prom clothes without a date

6. Your cadaverous pallor betrays an aura of

A. exploding,
B. foreboding,
C. fur coating,
D. misquoting,

7. almost as though you sense a

A. disquieting metamorphosis.
B. disturbing megamouth porpoise.
C. creeping mental psychosis.
D. zombie Disneyland princess.

8. Is this haunted room

A. coyishly fetching?
B. subtly retching?
C. always kvetching?
D. actually stretching?

9. Or is it your

A. imagination?
B. hallucination?
C. prolonged vacation?
D. regurgitation?

10. And consider this

A. decaying old crustacean:
B. delaying conversation:
C. dismaying observation:
D. dance interpretation:

11. This chamber has no windows and

A. no doors
B. odors
C. two floors
D. clogged pores

12. Which offers you this chilling challenge:

A. to leave behind doubt!
B. to find a way out!
C. to leverage your clout!
D. to love a gay trout!

13. Of course, there’s always

A. my way.
B. Coldplay
C. Earth Day.
D. Amway.

Correct answers: 1. D, 2. D, 3. D, 4. A, 5. B, 6. A, 7. D, 8. C, 9. C, 10. D, 11. D, 12. D, 13. B

Tags: ,

Leave a Reply